Etter at Nidarosbanen ble stjålet fra oss er det ikke lenger så lett å treffe treningskompiser uten at det er planlagt. Og da gjelder det dem som utrolig nok ikke er hekta på agility.
Så da var det skikkelig koselig å bli bedt til Elisabeth på vinkveld 🙂
Vinsjefen selv(Bente) var også med, så vi fikk lært litt mer om vin. Det er artig å prøve nye viner og kjenne hvordan smaken endres på både vin og mat etter hva man drikker. Hjemme holder jeg meg mest til mine sikkerstikk, så jeg prøver sjelden ny vin.
Utrolig hvor mye hun kan om vin og landene vinene kommer fra, årganger og hvordan druene var akkurat det året.Vi andre prøver å gjette så godt vi kan, noen med mer hell en andre 🙂
Nå har vi fått lære mer om umami, garvesyre og -stoffer, oversjøiske viner, god fransk vin, god tysk vin, ekte vare og juks og bedrag. Den på bildet under er en eksklusiv portvin som smakte veldig godt 🙂
En kjempekoselig kveld med ost og vin og gode venner.
Ser at jeg hadde hovedansvar for bordbønnen. 🙂